Kapasitet

Hadsel Taxi kan tilby transport av 1-4 passasjerer i 7 biler (6 stasjonsvogner og 1 sedan)
I tillegg til dette disponerer vi 2 MaxiTaxier med kapasitet på 8 personer hver.

Begge våre MaxiTaxier er tilpasset rullestolbrukere, og kan transportere personer sittende i rullestol under transport i tillegg til flere passasjerer.

Ta gjerne kontakt med oss for fastpriser på turkjøring. Vi kan sette sammen pakker med blanding av små og store biler alt etter behov.
Våre biler er av det nyeste i markedet til enhver tid, og blir fornyet hele tiden for å gi deg som kunde en så komfortabel og sikker tur som mulig

 

Sikring av barn i bil

Hadsel Taxi disponerer det mest mest moderne utstyret for sikring av barn i bil til enhver tid. De fleste av våre biler er utstyrt med ISO-FIX og integrerte barneputer som gjør montering av barnestoler svært enkel enten du har med selv, eller du ønsker at vi skal ta med.

Turer med barnestol eller annet sikringsutstyr som puter må avtales på forhånd med sentralen på 07550. Sentralen vil da legge inn turen med kategori for barnestol,babystol, pute eller lignende. Dette er fordi vi ikke kjører med utstyret i bilene til enhver tid, men må innom sentralen for å montere dem.

Det er viktig for oss at du gir sentralen informasjon om hvor tung og hvor gammelt barnet er slik at vi kan få med oss riktig utstyr.

Vi har god erfaring med transport og sikring av barn i bil blandt annet på oppdrag fra Nordlandssykehuset med nyfødte.