For deg som skal med første fly med avgang kl 0617 fra Stokmarknes Lufthavn, Skagen

Det er svært viktig at forhåndsbestillinger er inne hos oss senest kl 22.30 kvelden før avgang.

Dette er for å sikre at det finnes nok biler tilgjengelig for å ekspedere alle turene i dette tidspunktet. Vi bemanner sentralen med ekstra biler ved behov i dette tidsrommet, dermed er vår forutsigbarhet viktig her.

Det er fullt mulig å bestille flere dager og uker i forveien av reisen.

På grunn av høyt trykk hos oss enkelte morgener til denne avgangen har vi satt følgende frister for avhenting av flypassasjerer:

  • Yttersida av Hadseløya: 05.00
  • Melbu: kl. 05.10
  • Søndre og Tømmervika: kl. 05.30
  • Børøya: 05.45
  • Sandnes: 05.45

 

For deg som forhåndsbestiller til ankomster ved Stokmarknes Lufthavn, Skagen

Tidligere har vi hatt mulighet til å følge med ankomsttidene ved flyplassen og dermed flytte alle forhåndsbestillinger hvis flyet kom ned før ruten, eller ble forsinket.
Dette har dessverre ikke vårt sentralbord kapasitet til å følge med, og du må dermed selv sørge for å melde fra dersom flyet du skulle kommet med ble kansellert eller forsinket slik at bestillingen din kan rettes.

Dersom du skulle komme til flyplassen, og den forhåndsbestilte bilen ikke har kommet, så ta kontakt med vårt sentralbord på 07550. Sjekk også telefonen din for SMS-bekreftelse om bilen er på vei. Denne SMSen vil inneholde telefonnummer til bilen som er på vei etter deg, og løyvenummer slik at du enkelt finner bilen som er bestilt til nettopp deg.

For deg som skal reise med fly mellom kl 08.00 og 21.00

Vi ber kundene våre om å beregne god tid ved bestilling av taxi til flyplassen. Til tider kan trafikken være ganske stor hos oss, og for din egen sikkerhet er det greit om det beregnes litt ekstra tid for å være sikker på å nå frem i tide for innsjekk.