Vi utfører mange forskjellige typer oppdrag. Se her for mer informasjon

PASIENTREISER

Hadsel Taxi utfører transport på oppdrag fra Helse Nord Pasientreiser. Se fanen i menyen for mer informasjon om Pasientreiser.

 

PAKKE OG BUDKJØRING

Mange bedrifter benytter oss for hurtig henting av pakker og gods fra flyplass, båter og andre transporterer som ikke kan levere dør til dør. Vi har alltid biler tilgjengelig og kan utføre oppdrag på kort varsel!

 

HANDLETURER

Vi utfører gjerne handleturer for våre kunder. Ta kontakt med sentralen for slike oppdrag så setter de deg over til nærmeste ledige bil som kan utføre dette for deg.

Dersom du som kunde ikke har en avtale om kreditt hos butikken du handler hos, og drosjesjåføren må legge ut for deg under selve handelen, ber vi deg være oppmerksom på at varene må gjøres opp kontant. Du kan altså ikke betale varene vi har hentet med kort. Dette er ikke mulig å legge inn i taksameteret dessverre.
Oppgjøret for selve turen kan du imidlertid velge selv hvordan du betaler. Her aksepteres både kort og kontant.

Hadsel Taxi har imidlertid en policy på at vi ikke handler varer til våre kunder på Vinmonopolet eller alkoholholdige drikkevarer fra dagligvaren.

 

PIZZA PÅ DØREN?

Hvor mange ganger har du ikke erget deg over at ingen bringer pizza på døren her i Hadsel? Visste du at Hadsel Taxi gjerne utfører slike oppdrag? Ta kontakt med oss, så henter vi maten til avtalt tid og bringer den på døren til deg! Spør gjerne om fast pris! Samme vilkår gjelder som ved handleturer.

 

SHUTTLE

Vi utfører shuttleturer til arrangementer både til private og bedrifter. Dette kan for eksempel være kjøring av store grupper passasjerer mellom flyplass og hotell, til brylluper osv. Det kan lønne seg å leie en bil hos oss til shuttlekjøring slik at vi kjører strekningen frem og tilbake til det er tomt i forhold til å leie flere biler.